Важлива недільна молитва до Богородиці. Якщо щиро молитися, то всі прохання будуть почуті.



Молитви до Богородиці, завжди мають велику силу.

Якщо щиро молитися, то всі прохання будуть почуті. Пропонуємо вам молитву до Діви Марії, яку потрібно читати кожну неділю.

«Молитва»
Знаю я, Пречиста Діво, про ті всі ласки, які Ти мені випросила. Знаю також і те, що я був(ла) дуже невдячний(а) Тобі за ті ласки, і що тих ласк на зле вживав(ла) й через те не заслуговую вже на ніяке милосердя. Але у Твоїй доброті, Твоїй материнській опіці я ні крихіточки не сумніваюсь. Ти посередниця між Богом і людьми, через Тебе спливають на нас усі ласки, бо Ти роздаєш нам Божі благодаті. В Твоїх руках лежить моє вічне спасіння. Умилосердись наді мною грішним(ою). У Твої пресвяті руки віддаю себе цілого(у): своє тіло й душу, ціле своє туземне життя, свою смерть і моє вічне спасіння. Цілим серцем бажаю бути зарахований(а) до Твоїх милих Тобі дітей. Не відкидай же мене від Себе. Ти ж сама вишукуєш грішників і їх спасаєш.

Ти сама шукаєш за нужденними й помагаєш їм. А я сам(а) до Тебе прибігаю, я найбільший(а) грішник(ця) з усіх людей на світі спаси мене, моя Мамо; я сам(а) до Тебе прибігаю, я найбільший(а) нужденник(ця) з усіх нуждарів, допоможи мені. Заступися за мене в Твого Сина, Він Тебе вислухає. Через свої гріхи я не смію піднести очей до Тебе, як дитина до мами й зі сльозами, з сокрушеним серцем молю Тебе: моя предобра Мамо, не відкидай мене від Себе! Покажи мене Твоєму Синові та скажи Йому, який(а) я бідний(а), який я нужденний(а) і грішник(ця). Він Тебе мусить вислухати, бо Він — Твій Син і нікого так не любить, як Тебе, Діво й Мати Божа.


Візьми мене під свою опіку цього мені вистарчить, бо коли Ти заопікуєшся мною, то нічого не станеться. Тоді вже не буду боятися за свої гріхи гострого засуду Твого Сина, бо Ти випросиш у Нього прощення. Тоді й самого диявола не злякаюся, бо Ти могутніша від цілого пекла. Заступися за мене, моя Мамо, випроси мені прощення всіх моїх гріхів, випроси мені гарячу любов до Ісуса, Твого Сина, випроси для мене ласку витривати в доброму до кінця мого життя і дай, щоб я щасливо зійшов з цього світу. Маріє, Царице неба й землі й Моя Мамо! В Тобі вся моя надія, в якій живу, в якій спочиваю, з якою бажаю вмерти.
Амінь

Друзі, Вам подобається ця стаття?


Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!