Важлива молитва, яку промовляють до Пресвятої Діви Марії в п’ятницю і просять допомоги та захисту



Важлива молитва, яку промовляють до Пресвятої Діви Марії в п’ятницю і просять допомоги та захисту.

Збережіть собі, щоб була завжди під рукою.

Особлива молитва, яку читають в п’ятницю
“Маріє! Ти пречиста, могутня, пресвята, предобра між усіма сотворіннями. Щоб всі люди пізнали й полюбили Тебе так, як Ти на це заслуговуєш. Щоб я міг(ла) Тебе любити всім серцем! Радію з Того, що Тебе, моя предобра, пресвята Мати, так багато душ на землі любить і величає, що Тебе прославляють ангельські хори в небі.

А найбільше тішуся з того, що Тебе любить Бог більше, ніж усіх Ангелів, Святих у небі та всіх людей на землі. Царице, достойна всякої любові та честі! I я, нужденний(на) грішник(ця), люблю Тебе, але ще слабо люблю. Я знаю, що лише той буде спасенний(-а), хто тебе любить, а щоб Тебе, Мати, любити, треба мати ласку від Бога.


То ж випроси для мене цієї ласки. Знаю також і те, що мушу любити й Твого предоброго Сина, бо Він достойний усякої любові й честі. Ти, Мати, бажаєш, щоб усі люди любили над усе Його, то зволи виєднати мені таку любов. Не прошу Тебе про земні добра, про славу, багатство, ні того, щоб мені добре велося, а благаю Тебе лише про те, щоб я хотів(ла) того, чого Ти хочеш – щоб я над усе любив(ла) свого Бога й Тебе, небесна Царице.

Чи було коли таке, щоб Ти не вислухала просьби того, хто просив у Тебе таких ласк. Ні, Ти вже молишся за мене, Ти вже мені допомагаєш. Після Твого Сина, Ти одинока моя надія, тож не переставай за мене просити, за мною вступатися, доки не побачиш мене в небі, де буду вічно разом із Тобою Бога любити й вихваляти Його доброту й милосердя по вічні віки.
Амінь”


Богородице Діво (3 рази).

Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!