Дві важливі молитви за Мир в Україні, які потрібно промовляти в ці тяжкі дні кожному з нас



Дві важливі молитви за Мир в Україні, які потрібно промовляти в ці дні кожному з нас.

Поділіться ними зі своїми рідними та друзями.

Молитва за мир 1
Боже, Творцю і Отче всіх людей, Ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Збуди в них щире прагнення до порозуміння і єдності. Допоможи їм прощати одне одному те зло, яке вони заподіювали і продовжують заподіювати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати у справі миру, поважаючи права кожної людини, у згоді з Твоєю волею. Очисти їхні серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Хай усі народи усвідомлять свій обов’язок піклуватися про мир і рішуче стануть на шлях єдності, з любов’ю співпрацюючи один з одним. Поблагослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творення миру. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім’я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру та згоди.
Амінь.


Молитва за мир 2
Господи Ісусе Христе, Ти заради любові до нас помер на хресті, щоб принести мир кожній душі, яка вірує в Тебе, довіряє Тобі і любить Тебе. Припадаю до Твоїх ніг, благаючи про припинення ненависті й незгод. Прошу справедливості і святої любові. Прошу миру для моєї душі. Прошу миру для родин. Прошу миру для шкіл та закладів праці. Прошу миру між бідними і багатими.

Прошу миру між сусідами. Прошу миру між народами. Дай нашому народові Твою щедру благодать і вірність Твоїй Церкві. Просимо Тебе через Пресвяте Твоє Серце і за заступництвом Богородиці, нашої Матері й Цариці. Просимо Тебе, який живеш і царюєш з Богом Отцем і Святим Духом, нині і на віки вічні.
Амінь.


Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!