12 травня — Мемнона Чудотворця. Що потрібно зробити в цей день, щоб бути здоровим увесь рік



Згідно з церковним календарем, щороку 12 травня прийнято поминати святого Мемнона Чудотворця. У простонародді це свято також називають днем Мемнона Цілителя або ж Мемнон, що позбавляє від напастей.

Мемнон був християнським подвижником. Володів даром прозорливості. Робив дивовижні речі. Несприятливий день для початку важливих справ. Будьте дружніми та милосердними до тих, хто вас оточує. Сни, які сняться в ніч на 12 травня – віщі, тому не слід про них розповідати. Сприятливий день для готування настоянок з лікарських трав.

Також цей день вважається днем пам’яті 9 мучеників Кизичеських, які проповідували віру в Бога, за що й поплатилися своїм життям. Після їх смерті на їхню честь побудували храм, де були заховані їх священні останки. Люди відвідували цей храм, щоб отримати зцілення. В цей день у храмах читають спеціальні молитви від 9 напастей.

Люди вірили, що саме 12 травня не дуже гарний день для народження людини, бо вона вже запрограмована на те, що в її житті спіткає 9 випробувань долею. Щоб ваша енергетика та сила стала непереможною необхідно зробити в цей день 9 гарних справ.


Прикмети цього дня:

-Чекай сильні та довгі дощі, якщо в цей день піднявся сильний, поривчастий вітер.
-Чекай влітку засуху, якщо 12 травня кружляє велика кількість хрущів.


Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!