Чудодійні молитви до ікони Богородиці «Нев’янущий цвіт», які промовляють 16 квітня, щоб позбутися й вберегтися від усіх хвороб у цей важкий час



Без підтримки вищих сил ніколи не залишаться ті, хто займається богоугодною справою. З давніх-давен цій іконі поклонялися люди з душевними і сердечними проблемами, з проханнями про захист і заступництво сім’ї, пошуку істинної любові, зцілення від хвороб і просто за порадою при складній життєвій ситуації.

Молитва, яку має прочитати кожна жінка в День ікони Божої Матері «Нев’янущий цвіт» — 16 квітня

Молитва до Божої Матері
«Матінко милостива, Заступниця наша, пошли мені і всім моїм близьким здоров’я, щоб світло Боже не переставало молитися на нас. Борони нас від проблем нерозв’язних, від людей недобрих і від нeгоди рyйнівної. Не розлучи нас, не покинь нас на самоті.

Освіти життя наше світлом добра і любові своєї, Матінко наша. Нехай наше життя цвіте, як колір нев’янучий, і буде душа наша безcмepтна на віки віків.
Амінь».


Молитва перед образом Божої Матері
«Пресвята і непорочна Діво Маріє! Зміцни волю нашу слабку, дай сил боротися зі злом внутрішнім і зовнішнім. Визволи рабів грішних від підступів диявольських та укрий покровом своїм від заздрісників і недоброзичливців нечестивих.

Ми залишаємо на милість Твою і Божу розплату за їх діяння неблаговірні. Ми ж, душі від скверни очищаючи, прощаємо всіх кривдників своїх, бажаємо їм лише добра і світла душевного.
Амінь».


Молитва, яку має прочитати кожна жінка в цей день
«Цариця небесна, Матінко роду людського! Надія і опора в горі і радості, в здоров’ї і хворобі. Прийми слова молитовні від раба Божого (ім’я) та подаруй мені захист свій небесний.

Осяй світлом непорочним шлях у темряві та дай відшукати шлях праведний і безгреховності. Покірно молю тебе, Цариця, пробачити мене за гріхи вільні і невільні. Надіюсь на милість Господа нашого.
Амінь».

Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!